FejezetekKéptalálat a következőre: „emma swan tumblr henrx”

"Ezen a napon nem csak egy új életet hozott a világra, de az ő mindennapjai is 360 fokos fordulatot vesznek majd. Többé már nem volt gyermek, nem lehetett felelőtlen tinédzser, hiszen egy másik életért is felelnie kell. Ezen a tavaszi napon anyává vált..."

#1. Mennem kellene
"Egyáltalán nem érdekelte a férfi további mondanivalója, szó nélkül nyomta ki a telefont, és roskadt le az ágyára. Most már biztos volt. Végleg elvesztette Őt. Nem mintha valaha is az övé lett volna, de ezzel a barátnője a háborút is megnyerte."

#2. Menedék
"Tudta, ha a férfi kimondja, amire vágyott, az egész történet valósággá válik. Tudta Ő, hogy ezt akarja, titkon mégis remélte, hogy meggondolja magát. Hiszen számára Ő volt a menedék."


"Nem is számított, hiszen ezen az estén megalapoztak egy olyan utat, ami a boldogságuk felé vezetett. Nem voltak titkok, és hazugságok a kapcsolatukban, csak őszinteség és bizalom. Boldogan tervezgették a hazatérést, melyre oly régen vágytak már. "

"Az elkövetkező percek eufórikus hangulatban teltek a férfi számára. Gyermekei kezét fogva lépett a Vicente Calderón stadion gyepszőnyegére, mely rengeteg emléket felidézett a számára. Abban a pillanatban érezte, hogy most már jó helyen van, hazatért az övéihez."

"Nem kellett férjének ragoznia a többit, hiszen ő is sejtette. Fernando és Vivian találkoztak. Pedig annyi erőfeszítést tett azért, hogy kitörölje a nőt az életükből. Most Ő mégis visszakúszott. Ezzel pedig az összes titok, és hazugság előbb vagy utóbb napvilágot fog látni. Eddig csak egy árnyékban éltek, de a bűneik elkísérték őket, és most készülnek a megtorlásra."

"Csak egy percre gondolt bele milyen nehéz most a férfinek, és milyen lesz majd, és elszorult a torka. Visszatért az életébe, váratlanul és minden előjel nélkül, ami megnehezítette azt, hogy utálja. Sokkal egyszerűbb volt még akkor, amikor távol voltak egymástól."

"A labda kiesett a kezéből, és minden lélegzetvétel nehezére esett. Mintha mázsás súly telepedett volna a mellkasára, mely nem hagyta levegőt venni. Az agya nem tudta az információt megemészteni. Felidézte a múltat, az együtt töltött időt, az érintéseket, a csókokat, a szerelmes pillanatokat, a szégyent, a veszekedést, amit annyi év alatt próbált magában eltemetni. Ezek most mind visszatértek, és nem hagyták az elméjét lélegezni. Miközben fuldoklott, újabb gondolatok bújtak elő. Rosszabbak. Mert már tudta. Tudta, hogy ez az igazság."


"‒ Mi a baj? – tette fel a kérdést kedvesen a nő, aki nem is sejtette, hogy Marionak igaza volt. Fernando őrlődött belül, és meg akarta tudni az igazat. Meg akart tudni mindent. Ezért volt nyugtalan és pocsék a meccsen. Szörnyen játszott. Hiába rúgott 1 gólt is, a gondolataiba csak egy kép ugrott, ahogy Vivian öleli Benit. "

 "Mindkettejük számára világossá vált mit akar a másik, hiszen a pillantásuk sokat elárult. Abban a pillanatban, minden a helyére került. Hosszú évek óta ez volt az első pillanat, amikor megértették egymás érzéseit és szándékait. Az a perc volt az igazság pillanata."

#10. A kirakós darabjai
" Fernando – árulta el a nő. Benjamín néhány pillanat múlva felpattant, amikor tudatosult benne az igazság, és összerakta a kirakós darabjait. Azokat a hiányzó részeket, amik végig az orra előtt voltak, csak túl kicsi volt ahhoz, hogy megértse."

#11. Bizonytalan talán
"Percekkel később Vivian csak azt vette észre, hogy az apa-fia páros nevetgélve és felszabadultan rúgja a bőrt. Ezzel pedig minden félelme kezdett elpárologni. Talán Fernando már nem az az ember, aki volt. Felnőtt, bölcsebb és talán nem követi el kétszer ugyanazt a hibát. Talán minden rendbe jöhet." 
#12. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése