Szereplők


név: Vivian Anne Navarro Blanco
'Ann' 'Annie' 'Vivi'
születési idő: 1983. március 4.
Ő az én szuperanyukám. Amióta csak az eszemet tudom, csodálom Őt. Amikor kicsi voltam, nem értettem, hogy miért szomorú, ha rólad beszél. De azt hiszem, már tudom. Szeretett téged, és te összetörted a szívét. Az a sok áldozat, amit értem hozott, mind miattad van (…) Bárcsak minden a régi lenne, Nélküled.
név: Benjamín Navarro 
'Beni' 'Kölyök'
születési idő: 2002. április 14.
Voltak pillanatok, amikor le akartam róla mondani, de amint megszületett, nem voltam rá képes. Aztán végül nem tettem. Olyan aprócska volt, és olyan törékeny, de rám volt szüksége, az anyukájára. Féltem attól, hogy nem leszek neki elég jó, hiszen egyedül voltunk. Iszonyú nehéz volt, mert, ahogy cseperedett, a mozdulatai, a stílusa és a mosolya is mind Rá emlékeztettek. Az az átkozott mosolya... 
név: Mario Suárez Mata
'Super Mario'
születési idő: 1987. február 27.
Akkoriban még csak egy gyerek volt, aki az álmainak élt. Aztán felnőttünk, és ismét keresztezték egymást útjaink. Akarva-akaratlanul megszerettük egymást. Ő volt az egyetlen, aki képes volt összerakni a széthullott darabjaimat. Ő az a férfi, akiről mindig is álmodtam. A lehető legjobb döntésem volt igent mondani arra a randevúra.
név: Fernando José Torres Sanz
'Fer' 'Nando' 'El Nino'
születési idő: 1984. március 20.
Tudtam, hogy egyszer visszatér az életébe, de reménykedtem, hogy addig még van egy kis időm. A felbukkanásáig sínen voltak a dolgaim, igazi család lettünk, aztán egyszer csak itt volt... Egyik napról a másikra. Már nem csak az én fiam volt, hanem az Övé is. Most pedig rettegek attól, hogy mikor válik az egész rémálommá. Nem akarom elveszíteni a családomat, Miatta.
név: Olalla Domínguez Liste
'Oli'
születési idő: 1985. január 1.
Itt állunk egymással szemben, mint két idegen. Civakodunk a múlton. Tudom, hogy utálsz, amihez minden jogod meg is van, de nem lehetne, hogy végre túllépj rajta? Nagyon régen történt, és én belefáradtam a harcba.(…) Szomorú, hogy évekig a legjobb barátok voltunk, és minden megváltozott pár másodperc alatt.

név: Israel Torres Sanz
'Isra' 
születési idő: 1977
Éveken át hazudott nekem. A saját testvérem hazudott nekem. Ő volt a legfőbb bizalmasom, amióta az eszemet tudom, és elhallgatott egy ilyen fontos dolgot előlem (…) Nem csak Te szenvedtél, hanem én is. Ő pedig végignézte. Tudta az igazságot, mindent tudott. Hogy bízzak meg benne, ezek után?

név: Alexander Navarro Blanco
'Alex'
születési idő: 1991. szeptember 30.
Amikor utoljára láttalak, még aprócska kölyök voltál, aki felhőtlenül boldog volt. Most pedig egy sebzett férfit látok egy gyenge mosoly mögött. Hidd el, nálam jobban ezt senki nem érti. De nem ostorozhatod magad örökké, mert azt veszed észre, hogy elment melletted az élet. (...) Állj fel a padlóról, és szedd össze végre magad!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése